Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Universitatea Craiova a somat FRF și LPF să fie repusă în drepturi

Universitatea Craiova a somat FRF și LPF să fie repusă în drepturi

Un articol de: - 09 Iul 2012, 20:33
Universitatea Craiova a somat FRF și LPF să fie repusă în drepturi Foto: evenimentesibiu.ro Sport

Clubul Universitatea Craiova a somat FRF și LPF să pună în executare sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti, conform căreia echipa olteană trebuie reînscrisă în competiții.

"FC Universitatea Craiova a somat astăzi, FRF şi LPF, prin biroul executorului judecătoresc Violeta Pârvan să pună în executare sentinţa nr 4230/25.06.2012, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti. Clubul a solicitat FRF şi LPF repunerea imediată a clubului în situaţia anterioara datei de 20 iulie 2011” se arată în comunicatul clubului, citat pe site-ul editie.ro.

Se solicită ca decizia să fie pusă în aplicare în termen de trei zile.

Prin același comunicat, se avertizează că ”FRF și LPF vor suporta consecințele penale, civile și materiale ce izvorăsc din inacțiunea lor.”

La 25 iunie, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011. FRF poate contesta această sentinţă, dar trebuie să reînscrie imediat echipa în campionat.

Citeşte mai multe despre:   Universitatea Craiova,   FRF,   LPF,   Curtea de Apel Bucuresti