Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Unșpe Metri. Radu Banciu, despre Jelena Ostapenko: "Românul nu știe să îi spună talentului inteligență" (VIDEO)

Unșpe Metri. Radu Banciu, despre Jelena Ostapenko: "Românul nu știe să îi spună talentului inteligență" (VIDEO)

Un articol de: - 13 Iun 2017, 09:05
Unșpe Metri. Radu Banciu, despre Jelena Ostapenko: "Românul nu știe să îi spună talentului inteligență" (VIDEO) Sport

Radu Banciu și Dan Bâra au comentat în ediția de luni a emisiunii "Unșpe Metri" principalele două evenimente sportive ale weekendului, și anume înfrângerea Simonei Halep în finala de la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenkă, și meciul de fotbal dintre România și Polonia, încheiat 1-3.

"Jucătoarea din Letonia a practic un tenis excepțional. Românul nu știe să îi spună talentului inteligență. Citind peste tot același lucru, << Simona a jucat cu mintea, a jucat cu capul, a jucat cu sufletul, iar astalaltă doar cu nebunia, dezinvoltura și nebunia tineriții>>. Eu aș spune că dimpotrivă, meciul a fost mai bine gândit de Jelena Ostapenko, nu de Simona Halep. Nu înseamnă că dacă ești talentat ești și prost. Nu înseamnă că dacă aia risca la fiecare a doua zi, era și proată. Unde scrie că dacă ești îndrăzneț ești prostănac? Unde scrie că dacă ești îndrăzneț, riscurile astea nechibzuite te pot trânti în decor? Nu, nu poți să fii deștept și să riști, poți să fii îndrăzneț și sclipitor, lucrurile să știti că merg cap la cap", a comentat Radu Banciu.

Unșpe Metri. Radu Banciu, despre Jelena Ostapenko: "Românul nu știe să îi spună talentului inteligență"

Emisiunea integrală poate fi urmărită AICI

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   dan bara,   tenis,   Simona Halep