Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Unșpe Metri: Radu Banciu și Dan Bâra au comentat ancheta penală privind vânzarea drepturilor de transmisie a Ligii 1 în care sunt urmăriți penali Mitică Dragomir și mai mulți șefi de la Digi (VIDEO)

Unșpe Metri: Radu Banciu și Dan Bâra au comentat ancheta penală privind vânzarea drepturilor de transmisie a Ligii 1 în care sunt urmăriți penali Mitică Dragomir și mai mulți șefi de la Digi (VIDEO)

Un articol de: - 06 Mai 2017, 11:31
Sport

Radu Banciu și Dan Bâra au vorbit în ediția de vineri a emisiunii Unșpe Metri despre decizia procurorilor DNA de deschidere a unui dosar penal privind modul în care s-au vândut drepturile de difuzare a meciurilor de fotbal din Liga 1 de către LPF către Digi. În acest dosar penal au fost puși sub urmărire penală fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, dar și mai mulți șefi din Digi precum Ioan Bendei sau Alexandru Oprea.

"E un caz vechi de când e lumea ăsta, am tot auzit despre el, Mitică Dragomir a fost audiat de nenumărate ori pe tema asta, a șpăgilor, a contractelor cu RCS&RDS care susținea Liga 1, trebuie să recunoaștem acest lucru. Dacă nu ar fi fost aceste televiziuni de știri și ulterior de sport, fotbalul nostru nu ar mai fi existat, e limpede că el ar fi fost îngropat cum s-a întânplat în Bulgaria, unde meciurile nu se mai difuzau la un moment dat pentru că nimeni nu voia să bage atâția bani.

Sigur, sumele erau colosale. Mitică Dragomir s-a lăudat ani de zile că el ridica ștacheta atât de sus, nu spunea că erau proști ăia de la televiziuni, pentru că erau proști ăia de la televiziuni dar o făceau pe barba lor că ei știau că plusau mai mult decât merită competiția dar o făceau pentru că ăsta era rolul unei televiziuni de sport, tu trebuia să îți adjudeci meciurile din competiția internă pentru că altfel nu existai", a afirmat Radu Banciu.

Unșpe Metri: Radu Banciu și Dan Bâra au comentat ancheta penală privind vânzarea drepturilor de transmisie a Ligii 1 în care sunt urmăriți penali Mitică Dragomir și mai mulți șefi de la Digi

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   dan bara,   liga 1,   LPF,   Dumitru Dragomir,   DNA
 
Loading...