Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Unșpe Metri. Radu Banciu și Dan Bâra despre asemănările dintre Cristiano Ronaldo și Roger Federer (VIDEO)

Unșpe Metri. Radu Banciu și Dan Bâra despre asemănările dintre Cristiano Ronaldo și Roger Federer (VIDEO)

Un articol de: - 04 Mai 2017, 09:18
Unșpe Metri. Radu Banciu și Dan Bâra despre asemănările dintre Cristiano Ronaldo și Roger Federer (VIDEO) Sport

Radu Banciu și Dan Bâra au comentat în ediția de miercuri a emisiunii "Unșpe Metri" despre meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Atletico Madrid încheiat cu victoria primilor cu 3-0 după o triplă marcată de Cristiano Ronaldo.

"Real Madrid și Atletico Madrid în Liga Campionilor, un scor de forfait, cum se spunea pe vremuri la noi. 3-0 pentru Real Madrid, o triplă a lui Cristiano Ronaldo, de greață practic n-am mai stat să văd, plouă peste tot în online pe cine a mai depășit Cristiano Ronaldo. De data asta m-am abținut, nu am mai trecut în revistă toată lista", a afirmat Radu Banciu.

Dan Bâra a propus o comparație interesantă între Cristiano Ronaldo și Roger Federer, notând că amândoi au reușit să câștige tot, apoi au avut o perioadă de decădere probabil din lipsă de motivare, pentru a reveni puternic și a reuși noi performanțe.SCANDAL MONSTRU PROVOCAT DE CEL MAI CELEBRU CUPLU DIN ROMÂNIA: AM MERS LA POLIŢIE ŞI... (GALERIE FOTO)

"Eu cred că la Ronaldo este o situație precum cea de la Federer. Federer după ce a câștigat tot, a avut o perioadă de câțiva ani, 2-3 ani, în care s-a exprimat extrem de modest, niște greșeli copilărești, niște idei nu foarte inspirate. Ei bine, la un moment dat tot având eșec după eșec a făcut o pauza, s-a gândit bine, a regăsit motivația și a câștigat un nou turneu de Mare Slam.

Cred că ceva de genul ăsta e și la Ronaldo. Cred că el un pic s-a săturat, și-a atins obiectivele și deja nu mai e o provocare pentru el ceea ce făcea înainte, dar această postură, de aia zic că e o idee foarte interesantă, extraordinară după părerea mea, pe mine mă încântă tare mult, deși îl detest pe acest jucător, dar e o mișcare tare interesantă de a îl pune acolo (nr. atacant de centru careului)", a precizat Dan Bâra.

Unșpe Metri. Radu Banciu și Dan Bâra despre asemănările dintre Cristiano Ronaldo și Roger Federer

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   dan bara,   Cristiano Ronaldo,   Roger Federer,   Real Madrid,   Liga Campionilor,   record