Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Vești importante pentru sportivii români: Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut public Ministrului Tineretului şi Sportului să vină cu o nouă lege a sportului

Vești importante pentru sportivii români: Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut public Ministrului Tineretului şi Sportului să vină cu o nouă lege a sportului

Un articol de: - 20 Mar 2017, 23:41
Vești importante pentru sportivii români: Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut public Ministrului Tineretului şi Sportului să vină cu o nouă lege a sportului Sport

Premierul Sorin Grindeanu a participat luni la un eveniment organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului împreună cu Ministerul pentru Românii de Pretutindeni la care au participat numeroși sportivi-59863.html">sportivi care au realizat performanțe deosebite de-a lungul carierei . 

Cu această ocazia, premierul i-a cerut ministrului Tineretului și Sportului, Marius Dunca, ”vină în cel mai scurt timp cu un nou cadru legal legat de sport”.

”Domnului Dunca îi transmit să se uite cu atenţie la aceste ambasadoare şi aceşti ambasadori ai sportului românesc, care reprezintă cu mândrie ţara noastră. Trebuie să-i răsplătim pentru anii de muncă. De asemenea, i-am transmis domnului Dunca că îmi doresc ca în cel mai scurt timp să vină cu un nou cadru legal legat de sport, cu Legea sportului şi norme de aplicare a acestei legi”, a declarat premierul, potrivit digisport.ro.

Sorin Grindeanu a avut de asemenea un mesaj și pentru președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, căruia i-a transmis că dorește ca România să aibă performanțe importante prin intermediul sportivi-59863.html">sportivilor care vor participa la viitoarele Jocuri Olimpice.

”Îmi doresc, domnule Covaliu, ca la următoarea olimpiadă să fim acolo unde am fost la Los Angeles. Greu, ştiu, ştiu condiţiile de atunci, dar sunt sportivi-59863.html">sportivi aici în sală care ne-au făcut cinste atunci, ne-am aflat pe locul doi, apoi ne-am menţinut un număr bun de ediţii în primele zece ţări sportive. Din păcate, la ultimele olimpiade nu am mai fost aşa performanţi – nu din cauza nepărat a sportivi-59863.html">sportivilor, ci din cauza bazei, care s-a restrâns foarte mult, iar lucrurile astea trebuie să se schimbe. Împreună cu MTS aveţi toată deschiderea mea, a Guvernului, astfel încât să repornim aceste lucruri pe o bază sănătoasă”, a precizat premierul.
 

Citeşte mai multe despre:   Sorin Grindeanu,   sportivi,   sport,   Jocuri Olimpice,   legislatie