Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Vot de încredere din partea Forului european de gimnastică pentru desfășurarea Europenelor din 2017 în România

Vot de încredere din partea Forului european de gimnastică pentru desfășurarea Europenelor din 2017 în România

Un articol de: - 09 Oct 2015, 23:19
Vot de încredere din partea Forului european de gimnastică pentru desfășurarea Europenelor din 2017 în România Foto: dcnews.ro Sport

Forul european de gimnastică a acordat votul de încredere României pentru organizarea Campionatelor Europene din 2017, informează Agerpres.

Comitetul Executiv al Uniunii Europene de Gimnastică și-a manifestat încrederea că ediția din 2017 a competiției va avea loc în București, chiar dacă lucrările la construcția noii Săli Polivalente sunt întârziate. De asemenea forul a acceptat, la propunerea Federației Române, ca variantă de rezervă Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Pe 23 ianuarie, Comitetul Executiv al Uniunii Europene de Gimnastică a decis, la Lausanne, ca Europenele feminine și masculine de gimnastică artistică din 2017 să aibă loc la București.

Pe 9 februarie, la propunerea Federației noastre, Comitetul Executiv al UEG, precum și Comisiile Tehnice, în urma discuțiilor care au avut loc la Montpellier, au aprobat ca perioada de desfășurare a competiției să fie 17-23 aprilie 2017, reamintește Agerpres.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti,   Stiri Cluj-Napoca