Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Youtube lansează "Love Football", canalul ce va cuprinde meciurile de fotbal de top din întreaga lume

Youtube lansează "Love Football", canalul ce va cuprinde meciurile de fotbal de top din întreaga lume

Un articol de: - 29 Aug 2012, 14:08
Youtube lansează "Love Football", canalul ce va cuprinde meciurile de fotbal de top din întreaga lume Foto: epochtimes-romania.com Sport

Cele mai bune competiții de fotbal din lume vor fi postate pe un canal special al platformei Youtube, dedicat acestui sport, scrie Broadband Tv News.

Meciurile de top din cele mai importante campionale mondiale, precum și interviuri cu jucători și manageri ai echipelor sau unele documentare vor apărea pe canalul special dedicat fotbalului, denumit "Love Football".

Canalul dedicat iubitorilor de fotbal a fost creat în urma unui parteneriat dintre Youtube și compania specializată în digital Rightster şi MP & Silva, o agenţie specializată în drepturile de difuzare în media a competiţiilor sportive internaţionale.

"Suntem încântaţi să oferim conţinut din Seria A italiană, Liga 1 franceză şi din alte competiţii internaţionale comunităţii YouTube pasionate de fotbal", a declarat Stephen Nuttall, care conduce divizia de sport al YouTube EMEA.

Însă vor exista şi restricţii în privinţa drepturilor de difuzare din anumite competiţii fotbalistice. De exemplu, înregistrările din Ligue 1 (Franţa) nu vor fi disponibile utilizatorilor din Franţa şi Spania, în timp ce English FA Cup va fi disponibilă numai pentru utilizatorii din Asia (cu excepţia celor din Thailanda) şi din anumite ţări europene: Germania, Italia, Turcia, Belgia, Portugalia, Austria şi Elveţia. Pe de altă parte, înregistrările din U.S. Major League Soccer nu vor fi disponibile în Statele Unite ale Americii şi Mexic.
 

Citeşte mai multe despre:   YouTube