Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știință Pentagonul confirmă ceea ce ar fi vrut să rămână secret: au găsit OZN-uri! (VIDEO)

Pentagonul confirmă ceea ce ar fi vrut să rămână secret: au găsit OZN-uri! (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 16 Apr 2021, 13:34
Pentagonul confirmă ceea ce ar fi vrut să rămână secret: au găsit OZN-uri! (VIDEO) Captură Video - Fox News Știință

Pentagonul a fost pus în faţa evidenţelor, după ce mai multe imagini în care ar apărea OZN-uri s-au "scurs" pe Internet. 

Reamintim că o serie de fotografii și clipuri video care prezintă "fenomene aeriene neidentificate" din 2019 și care au făcut obiectul unei scurgeri de informații reprezintă, într-adevăr, imagini reale ale unor obiecte zburătoare rămase neidentificate.

 

Marina americană a fotografiat obiectele extraterestre

 

Pentagonul a dezvăluit că fotografiile și imaginile video ale unor obiecte de forme triunghiulare care strălucesc și se mișcă printre nori au fost realizate de către angajați ai Marinei.

 

 

Puşcaşii marini au mai surprins în imagini alte trei OZN-uri: unul „sferic”, altul în formă de „ghindă” și altul care părea să aibă o structură „metalică”. Totuşi, oficialii Departamentului Apărării al SUA au refuzat să dezvolte subiectul, sub pretextul că "potențialii noștri adversari" ar putea folosi informaţiile în alte scopuri.Veste de ultimă oră despre Oana Sârbu! (FOTO)

Pentagonul a făcut publice trei înregistrări video ale Marinei Statelor Unite, clasificate inițial „strict secret”, dar care au ajuns, printr-o scurgere de informații, pe Internet și care prezentau presupuse OZN-uri.

Citeşte mai multe despre:   Pentagon,   OZN