Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale UPDATE// București: Trafic restricționat pe Șoseaua Panduri. Crater imens în asfalt, în apropierea Palatului Cotroceni

UPDATE// București: Trafic restricționat pe Șoseaua Panduri. Crater imens în asfalt, în apropierea Palatului Cotroceni

Un articol de: Beatris Ionita - 02 Dec 2020, 13:28
UPDATE// București: Trafic restricționat pe Șoseaua Panduri. Crater imens în asfalt, în apropierea Palatului Cotroceni Știri Locale

Traficul rutier este restricţionat în sectorul 5 al Capitalei, miercuri. O parte a părţii carosabile s-a surpat în zona Șoseaua Panduri, pe segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului.

„Începând cu ora 10,00, Brigada Rutieră a fost informată de administratorul drumului cu privire la faptul că pe Șoseaua Panduri, segmentul de drum cuprins între strada Dr. Dumitru Bagdasar şi bulevardul Geniului, sensul de deplasare către strada Răzoare, s-a produs o surpare/tasare a părţii carosabile", a transmis Biroul de presă al Brigăzii Rutiere, potrivit agerpres.

Administratorul drumului împreună cu deţinătorii de reţele edilitare vor aplica restricţii de circulaţie etapizat, în funcţie de complexitatea şi gravitatea situaţiei, de la blocarea unui benzi până la blocarea în totalitate a sensului de deplasare.

UPDATE: 2 decembrie, 15:30// Dacă inițial s-a crezut că este vorba doar despre o surpare la suprafață, muncitorii care s-au încercat să repare hăul din apropierea Palatului Cotroceni, au descoperit că pământul s-a lăsat mult sub asfalt, anunță Digi24.ro.

 

 

În această zonă au mai fost astfel de probleme în urmă cu cinci ani, în urma forărilor făcute pentru noua staţie de la Eroilor.

Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   bucuresti ,   restricții trafic rutier