Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale CJ Caraș-Severin își închide temporar activitatea. Focar de COVID-19 descoperit în instituție

CJ Caraș-Severin își închide temporar activitatea. Focar de COVID-19 descoperit în instituție

Un articol de: Andrei Ștefan - 17 Dec 2020, 09:44
CJ Caraș-Severin își închide temporar activitatea. Focar de COVID-19 descoperit în instituție Foto: hepta.ro/ Abaca Press / Aditya Sutanta/ABACA Știri Locale

Activitatea Consiliului Județean Caraș-Severin se va suspenda temporar, după ce mai mulți angajați ai instituției au fost confirmați cu COVID-19.

 

Focar de COVID-19 la CJ Caraș-Severin

 

Secretarul județului, doi angajați de la Direcția de Drumuri Județene și de alți trei care lucrează în clădirea din centrul Reșiței au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Astfel, conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a decis ca întreaga activitate a instituției să se suspende joi și vineri, timp în care clădirea va fi dezinfectată.

În acest interval, urgentele vor fi asigurate pentru fiecare direcție/serviciu din cadrul aparatului de specialitate al instituției județene.

 

Vicepreședintele CJ Caraş-Severin, decedat după infectarea cu SARS-CoV-2

 

Marcel Vela, ministrul de Interne, a transmis, pe pagina sa de Facebook, că vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Dan Stan, fost subsecretar de stat în MAI, a murit, duminică, la spitalul de boli infecţioase din Timişoara, fiind diagnosticat cu noul coronavirus.S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul Asia Expres

Un prieten, un camarad, un om special, un adevarat român și patriot ne-a părăsit și s-a ridicat la Cer!

Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârșit, liberal și prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de semeni și nevoile lor a plecat...”, a transmis ministrul.

Acesta a mai precizat că Dan Stan a fost alături de el în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgență.

„Subsecretar de stat al  Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgență.

Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă și să salvăm cât mai multe vieți.

Actual vicepreședinte al Consiliului Județean, el s-a întors în octombrie acasă, ca să fie alături de noul președinte al CJ, cu dorința si speranța de a face din Caraș-Severin un județ mai bun.

SARS COV 2, acest inamic, virus pervers și invizibil, s-a răzbunat!

După o lungă suferință, inima sa mare, dar obosită, a cedat în această dimineață, la ora 4:30, la  spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

Dan nu mai este printre noi!

Camarade drag, mergi în pace printre îngeri, către Rai!

Dumnezeu să te odihnească!”, a conchis oficialul.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Caras Severin,   focar de coronavirus