Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Cluj-Napoca: Întâmplări de groază într-o școală. Soțul unei profesoare abuza sexual fetițele de clasa pregătitoare

Cluj-Napoca: Întâmplări de groază într-o școală. Soțul unei profesoare abuza sexual fetițele de clasa pregătitoare

Un articol de: Beatris Ionita - 29 Aug 2020, 10:25
Cluj-Napoca: Întâmplări de groază într-o școală. Soțul unei profesoare abuza sexual fetițele de clasa pregătitoare Sursa Foto: Hepta Știri Locale

Poveste cutremurătoare într-o școală din Cluj-Napoca. Soțul unei profesoare, care abuza fetițele din grupa pregătitoare în toaleta instituției de învățământ, a fost eliberat condiționat din închisoare. Bărbatul acuzat de pedofilie, se apără și spune vitimele și familiile lor, „s-ar fi înțeles” să o compromită pe învățătoare.

Potrvit bzc.ro, în ianuarie 2016, bărbatul a fost trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru săvârșirea a trei infracțiuni de agresiune sexuală. Victimele erau trei fetițe în vârstă de 6 ani care abia începuseră grupa pregătitoare.

 

 

Pedofilul a venit în școală, chemat de soția lui, profesoară în instituție

 

În urma cercetărilor s-a stabilit că în septembrie 2014, învățătoare la Colegiul Pedagogic din Cluj-Napoca i-a solicitat ajutorul soțului ei, în vederea desfășurării activității didactice cu copiii de la clasa pregătitoare, iar bărbatul a mers în instituție conform înțelegerii.

 

 

În decursul a două ore, pedofilul a intrat în toaletă, peste fetițe

 Carantină obligatorie pentru toţi aceşti români. Vor sta în case pentru 14 zile

Judecătorul arată că în pauzele dintre ore, bărbatul a intrat în toaleta în care se aflau micuțele și le-a atins în zonele intime, ”producându-le traume psihice, așa cum a rezultat din rapoartele psihologice întocmite în cauză. Bărbatul a spus că el doar le-a arătat cum se folosește toaleta, scrie sursa citată.

Cele trei fetițe au povestit părinților ce li s-a întâmplat. 

 

 

Bărbatul a ispășit doar 3 ani de închisoare 

 

În februarie 2016, Souca Samuel Marceluș a condamnat la 5 ani de închisoare cu executare și la plata daunelor de de câte 6.000 de euro către două dintre fetițe și de 25.000 de lei către a treia.

Pedofilul a făcut recurs și a ispășit doar 3 ani de închisoare.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Cluj-Napoca