Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Cozi interminabile pentru testul COVID-19 în Ploiești

Cozi interminabile pentru testul COVID-19 în Ploiești

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Oct 2020, 20:56
Cozi interminabile pentru testul COVID-19 în Ploiești foto:observatorulph.ro. Știri Locale

La Spitalul Schuller din Ploieşti s-au format, vineri, cozi interminabile pentru testarea COVID-19, potrivit observatorulph.ro.

Pacienţii au venit încă de la ora 6:30 dimineaţa să fie testaţi deoarece doar aşa pot fi consultați, tratați sau internați, chiar dacă suferă de boli grave, precum diverse forme de cancer.

Din păcate, aceştia au fost nevoiţi să aştepte două ore pentru a fi luaţi în considerare de către cadrele medicale.

”Așa sunt tratați bolnavii la Schuller. Așteaptă de la 6 dimineața, în frig, în curtea spitalului, să facă testul covid fără de care nu sunt primiți la consultații sau tratamente. Vorbim inclusiv de bolnavii de cancer. Abia la 8,30 a venit asistenta și le-a spus oamenilor care așteptau că este singură, vine de pe secție și că nu face față”, a declarat un trecător.

Un martor a surprins cum oamenii au aşteptat ore în şir în frig, în curtea spitalului pentru a fi testaţi.

”În această dimineață s-au suprapus pacienții de la două secții diferite și din această cauză s-a format coada respectivă. S-a dispus deja suplimentarea numărului de asistente astfel încât testarea pacienților să se facă rapid. Din păcate, în containerul special adus în curtea spitalului drept sală de recoltare pentru testul covid nu puteam ține toți pacienții sosiți în această dimineață ca să respectăm distanțarea socială și de aceea coada era și în curte”, a declarat conducerea spitalului. 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Ploiesti