Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Doi oameni fără adăpost din Huși, angajați de o femeie de afaceri din Botoșani la o fermă zootehnică. Au rezistat trei zile

Doi oameni fără adăpost din Huși, angajați de o femeie de afaceri din Botoșani la o fermă zootehnică. Au rezistat trei zile

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 22 Feb 2021, 11:57
Doi oameni fără adăpost din Huși, angajați de o femeie de afaceri din Botoșani la o fermă zootehnică. Au rezistat trei zile Foto: vremeanoua.ro Știri Locale

Neculai și Eugen Chiriac, de 56 și respectiv 58 de ani, cunoscuți drept singurii oameni fără adăpost din Huși, au fost angajați de patroana unei ferme zootehnice din Botoșani. Femeia le-a oferit un salariu de 2.500 de lei pe lună, cazare la fermă și câte o masă caldă pe zi. În schimb, ei trebuiau să aibă grijă de animale. Cei doi noi angajați au rezistat trei zile.

 

Cei doi oameni fără adăpost din Huși au muncit doar trei zile

 

Vremeanoua.ro notează că frații nu au avut tragere de inimă să muncească și le-au spus celorlalți angajați că nu se pricep la nimic. Când au fost trimiși să ajute vițeii să se hrănească de la vaci, s-au speriat de animale și au refuzat să se mai apropie de ele. Au fost apoi puși să spele pe jos, dar le tremura furtunul în mână, fiind lipsiți de vlagă, și presiunea aproape că îi trântea la pământ. În schimb, ei aveau obiceiul să ceară câte ceva de băut.

Patroana a cedat când a auzit că frații au stricat 800 de litri de lapte. Cei doi s-au gândit să ia o cantitate de lapte din vasul respectiv și au folosit un bidon murdar în care fusese motorină. Tot laptele a fost astfel compromis. Femeia s-a supărat așa tare, că a plătit un șofer să-i ducă pe cei doi frați înapoi în Huși.

„Asemenea oameni sunt pagubă la casă. Mai mult strică, decât să facă. Mai trebuie alți angajați să stea după ei, să nu ia sau să distrugă ceva pe aici”, a spus proprietara fermei.

Acum două seri, notează vremeanoua.ro, Neculai și Eugen Chiriac au fost găsiți tot în casa abandonată din care au plecat.
 

Citeşte mai multe despre:   oameni ai strazii,   loc de munca,   ferma Botosani,   Stiri Husi