Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. ''L-au nenorocit și l-au desfigurat''

Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. ''L-au nenorocit și l-au desfigurat''

Un articol de: Raluca Tindeche - 17 Sep 2020, 13:53
Drama unui copil de 6 ani din Giurgiu. ''L-au nenorocit și l-au desfigurat'' Gândul.ro Știri Locale

Un băiat de 6 ani din comuna Bucșani, Giurgiu, a fost rănit, în urma unei altercații care s-a petrecut la școală. Mama copilului spune că învățătoarea este responsabilă pentru ceea ce a pățit micuțul.

Aceasta mai spune că nu a fost chemată Salvarea pentru a evita o anchetă în cadrul școlii, iar copilul a fost transportant la spital de către soțul învătătoarei și lăsat în fața unei stații ISU.

După ce și-a lăsat copilul la școală, femeia a fost chemată pentru că băiatul a avut un conflict cu un coleg. 

În urma urma conflictului, băiatul s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de o bancă, după care colegul ar fi răsturnat o altă bancă peste copilul doborât la pâmânt, potrivit Gândul.ro

În Bucșani nu există un cabinet medical, iar copilul a fost dus la Spitalul din Bolintini și a fost refuzat. Medicii au spus că este spital de Covid-19. 

Învățătoarea și soțul său l-au lăsat pe băiat într-o stație ISU, fiind ulterior transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală și cusut cu copci.

Mama copilului descrie clipele grele prin care a trecut atunci când l-a găsit pe băiat, acesta fiind întins pe o bancă, plin de sânge. 

,,Doi copii au balansat banca și el a căzut. L-au nenorocit și l-au desfigurat. Învățătoarea a spus că a fost supravegheat. Acum se simte mai bine, a fost cusut cu copci. Eu l-am dus la școală și la 9:30 am fost chemată că copilul meu este lovit. L-am găsit întins pe o bancă, plin de sânge. Am întrebat-o pe învățătoare de ce nu a fost atentă și a spus că a fost atentă, că ea l-a supravegheat și pe băiatul meu, cât și pe ceilalți copii”, spune mama băiatului. 

Ce tragedie! Nouă persoane AU MURIT după ce au MÂNCAT acest PREPARAT! NU există antidot pentru asta

Citeşte mai multe despre:   baiat,   batut,   scoala,   desfigurat