Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Familie de preoți din Brașov, lovită crunt de coronavirus: „În două săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre trei din cei patru bunici”

Familie de preoți din Brașov, lovită crunt de coronavirus: „În două săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre trei din cei patru bunici”

Un articol de: Laura Vasile - 06 Sep 2020, 11:44
Familie de preoți din Brașov, lovită crunt de coronavirus: „În două săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre trei din cei patru bunici” Foto: Facebook Știri Locale

O familie de preoți din Brașov a fost crunt lovită de noul coronavirus. În doar două săptămâni, trei membri ai familiei au pierdut lupta cu boala. Ultimul care s-a stins din viață a fost preotul Nicolae Puchianu. Anunțul a fost făcut chiar de nepotul acestuia pe pagina sa de Facebook.

„Se spune ca Dumnezeu îi ia la el pe oamenii buni fiindcă îi iubeşte. Iată, în 2 săptămâni, Dumnezeu a luat familiei noastre 3 din cei 4 bunici. Au luptat să învingă aceeasi boala, dar fără a se despărți, au vrut sa plece împreună.

S-a înălțat la ceruri și bunicul meu, preotul Nicolae Puchianu, cel care a învins virusul, pentru a putea, în cele din urmă, să aibă parte de un priveghi și o înmormântare după reguli normale, creștinești.

Acum suntem o familie unită și în ceruri. Dumnezeu să îi odihnească în pace! Priveghiul va avea loc astăzi, începând cu ora 19, iar înmormântarea mâine, începând cu ora 14, ambele la Biserica Sfântul Nicolae din Râșnov”, a scris Mihai Manolache.

 

Încă doi membri ai familiei, morți de coronavirus

 

Pe 22 august, Mihai Manolache anunța prima dată moartea unuia dintre bunici. Și el preot. „S-a stins o fiinţă atât de dragă nouă, lăsând în urmă durere si tristeţe. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în lumea celor drepți”.


 

La câteva zile, tânărul anunța și moartea bunicii, cauzată de același necruțător virus. „Bunul Dumnezeu a luat la El, în decursul a câteva zile, o a doua ființă dragă nouă, pe bunica, preoteasa Rodica-Maria, sotia preotului Puchianu Nicolae”.Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?

 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Brașov,   coronavirus