Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Incendiu violent în Suceava: Zece magazii care aparţin locatarilor unor blocuri au fost cuprinse de flăcări (VIDEO)

Incendiu violent în Suceava: Zece magazii care aparţin locatarilor unor blocuri au fost cuprinse de flăcări (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 05 Feb 2021, 09:04
Incendiu violent în Suceava: Zece magazii care aparţin locatarilor unor blocuri au fost cuprinse de flăcări (VIDEO) foto simbol: Pixabay.com Știri Locale

Incendiu devastator într-o localitate din judeţul Suceava. Zece magazii care aparţin locatarilor din două blocuri au fost făcute scrum. Incendiul a avut loc în localitatea Molid din comuna Vama.

 

Magazii ale locuitorilor unor blocuri din localitatea suceveană Molid, cuprinse de incendiu 

 

În anexele respective, erau depozitate lemne de foc şi alte bunuri ale proprietarilor. Suprafata totală afectată de flăcări este de aproximativ 300 de metri pătraţi.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii se află la faţa loculi. După ce vor lichida ultimele focare, vor stabili şi cauza izbucnirii focului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

În urma incendiului nu au fost înregistrate victime 

 Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Într-o intervenție în cadrul Știrilor B1 TV, Alin Găleată, locotenent ISU Suceava, a declarat că în urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

”Am intervenit pentru localizarea și lichidarea acestui incendiu cu cinci autospeciale de stingere de la subunitățile din Câmpulung Moldovenesc și din Gura Humorului. De asemenea, la fața locului a ajuns o autospecială de la Serviciul voluntari pentru situații de urgență al comunei Frumosu.

Au ars în jur de zece magazii anexe care aparțin cetățenilor din două blocuri de locuințe. În anexe erau depozitate lemne de foc și alte bunuri ale proprietarilor. Incediul a fost localizat și acum lucrăm pentru lichidarea ulimelor focare și pentru îndepărtarea elementelor de construcție afectate de foc. Ulterior vom stabili și cauza probabilă de izbucnire a incendiului. Îmbucurător este faptul că nu am înregistrat victime”, a declarat reprezentantul ISU Suceava.

Întrebat dacă a existat riscul propagării incendiului la locuințele din jur, acesta a precizat: ”Cu siguranță, inclusiv la cele două bocuri de locuințe care erau foarte aproape de locul focarului. Din fericire, am localizat la timp flăcările. În acest moment situația este sub control, îndepărtăm elementele afectate de foc și căutăm scânteile care se ascund, după care vom stabili cauza probabilă. Nu au fost probleme din cauza degajărilor de fum”.

Citeşte mai multe despre:   Suceava,   incendiu