Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Lumea s-a înghesuit la Catedrala din Timişoara, la procesiunea cu moaştele Sfântului Iosif cel Nou de la Partos. Nu s-a mai ţinut cont de distanţarea socială sau de purtarea măştii de protecţie (VIDEO)

Lumea s-a înghesuit la Catedrala din Timişoara, la procesiunea cu moaştele Sfântului Iosif cel Nou de la Partos. Nu s-a mai ţinut cont de distanţarea socială sau de purtarea măştii de protecţie (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 15 Sep 2020, 15:06
Lumea s-a înghesuit la Catedrala din Timişoara, la procesiunea cu moaştele Sfântului Iosif cel Nou de la Partos. Nu s-a mai ţinut cont de distanţarea socială sau de purtarea măştii de protecţie (VIDEO) foto:opiniatimisoarei Știri Locale

Lumea s-a înghesuit, luni seara, la Catedrala din Timişoara, la procesiunea moaştelor Sfântului Iosif cel Nou de la Partos, fără să mai ţină cont de purtarea măştii de protecţie sau de distanţarea socială.

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie, credincioşii s-au îmbluzit la sărbătoarea Înălţării Sfintei Cruci și nici nu au respectat normele de protecție santiră impuse de starea de alertă, potrivit OpiniaTimişoarei.

Preoţii au încercat să atragă atenţia enoriaşilor, dar oamenii nu au mai ţinut cont de nimic, îmbulzindu-se. Purtarea măştii de proctecţie şi păstrarea distanţării sociale nu a fost una dintre priorităţile credincioşilor nici la desfăşurarea slujbei din interiorul Catedralei.

Măştile erau purtate ca accesoriu, fiind puse fie la mână, fie sub bărbie sau chiar deloc.

Lumea s-a înghesuit la Catedrala din Timişoara, la procesiunea cu moaştele Sfântului Iosif cel Nou de la Partos 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Timisoara