Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Managerul Spitalului Județean Ploiești, apel la voluntari pentru a ajuta în comunicare cu familiile pacienților: „Aș prefera să nu fie cadre medicale”

Managerul Spitalului Județean Ploiești, apel la voluntari pentru a ajuta în comunicare cu familiile pacienților: „Aș prefera să nu fie cadre medicale”

Un articol de: Maria Zărnescu - 25 Noi 2020, 15:55
Managerul Spitalului Județean Ploiești, apel la voluntari pentru a ajuta în comunicare cu familiile pacienților: „Aș prefera să nu fie cadre medicale” Foto: Hepta/Zuma Știri Locale

În cursul zilei de miercuri, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, a făcut un apel la voluntari, pentru a facilita comunicarea cu membrii familiilor pacienților cu COVID-19, scrie Agerpres.

„Fac un apel la asociaţiile care doresc să mă contacteze cu voluntari, care să aibă curajul să se îmbrace acele costume- le punem noi la dispoziţie- să intre în secţie, să (...) ia date despre pacienţi şi să comunice cu familiile”, a declarat Bogdan Nica, într-o ocnferință de presă, potrivit sursei citate mai sus.

Managerul interimar al spitalului a ținut să reamintească că afluxul de pacienți este unul foarte mare, iar personalul medical este suprasolicitat.

 

25 de studenți, voluntari la SJU Ploiești

 

Bogdan Nica a transmis, în timpul conferinței de presă, că 25 de studenți, vor veni volntar la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Aceștia vor acord sprijin în secția ATI, UPU și secțiile COVID.

„Ne vin nişte studenţi, dr Arafat a semnat un ordin, şi 25 de studenţi de ani mari, voluntari, vor sprijini şi la foile de observaţie şi la monitorizarea pacienţilor atât în ATI, cât şi în UPU şi pe Secţia COVID. Aş prefera ca voluntarii care să discute cu familiile să nu fie cadre medicale", a adăugat managerul SJU Ploieşti, potrivit sursei citate mai sus.

Citeşte mai multe despre:   Spitalul Judetean Ploiesti