Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Marian Șefu, fostul primar de la Scrioaștea, a fugit din spital. Acesta era infectat cu Covid-19 (VIDEO)

Marian Șefu, fostul primar de la Scrioaștea, a fugit din spital. Acesta era infectat cu Covid-19 (VIDEO)

Un articol de: Raluca Tindeche - 16 Oct 2020, 13:27
Marian Șefu, fostul primar de la Scrioaștea, a fugit din spital. Acesta era infectat cu Covid-19 (VIDEO) Mesagerul de Teleorman Știri Locale

Marian Şefu, fostul primar al comunei Scrioastea din Teleorman, a fugit din spital, cu toate că era confirmat cu Covid-19. Asistentele au încercat să-l împiedice să părăsească spitalul.

Acesta era internat la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede până la primirea analizelor. Deranjat că trebuie să rămână internat, a început să facă scandal și a avut o atitudine nepotrivită față de peronalul spitalului.

Marian Șefu a început să fie agresiv și a dat cu pumnii și cu picioarele în ușa unde era internat. Mai multe asistente au încercat să țină ușa, dar acesta a reușit să plece. 

"Vă rog să vă liniștiți! Mergeți la salon. Când vin rezultatele vă spunem. Mai, Marian, potolește-te! Înțelege, suntem oameni. Domnul Șefu, vă rugăm să vă liniștiți, ce naiba!", spun asistentele pe filmarea publicată de Cronica de Teleorman.

Acesta a reușit să fugă din spital. 

Se pare că pe drum a făcut un alt scandal la o farmacie, pentru că farmacista nu i-ar fi dat ce a cerut. După incident, acesta a plecat acasă. 

 


 Mircea Badea şi-a arătat WhatsApp-ul la televizor, iar oamenii N-AU PUTUT CREDE când au văzut ce are în conversaţii

Citeşte mai multe despre:   marian sefu ,   teleorman,   fost primar