Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Modul inedit prin care un elev și-a convins învățătoarea să nu îi mai dea teme pentru weekend. Metoda băiatului a surprins pe toată lumea (FOTO)

Modul inedit prin care un elev și-a convins învățătoarea să nu îi mai dea teme pentru weekend. Metoda băiatului a surprins pe toată lumea (FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 23 Sep 2020, 23:58
Modul inedit prin care un elev și-a convins învățătoarea să nu îi mai dea teme pentru weekend. Metoda băiatului a surprins pe toată lumea (FOTO) Știri Locale

Un elev de clasa a IV-a, care nu mai dorea să primească teme pentru weekend a recurs la un gest emoționant. Copilul a ales să formuleze o cerere pentru învățătoarea sa, în care a cerut dascălului, numele tuturor colegilor să nu primească teme pentru cele două zile libere. 

Micuțul a formulat un argument greu de combătut, așa cum a scris chiar învățătoarea lui pe contul personal de Facebook, unde a postat și mesajul elevului. Copilul din clasa a IV-a i-a explicat dascălului că lecțiile din weekend afectează „fericirea copilului”

„Doamna Învățătoare,

Subsemnatul, Ștefan Găman, vă rog în calitate de elev al dumneavoastră, să nu ne dați vinerea teme.

P.S Acest lucru este benefic pentru fericirea copilului", a scris elevul în cererea formulată către învățătoare. 

Răspunsul dascălului a venit imeditat: „Se aprobă! Motivarea este foarte tare!”, a scris ea pe cererea elevului. Învățătoarea a descris experiența și pe contul personal de Facebook:

„No, ce să fac acum? La o așa motivare...  Cel puțin pentru vinerea asta..... m-a blocat. Dar eu încurajez să își spună opinia!”, a postat învățătoarea.

 

No, ce să fac acum? La o așa motivare... Cel puțin pentru vinerea asta..... m-a blocat . Dar eu încurajez să își spună opinia!ULTIMA ORĂ! Se REIAU ALEGERILE pentru funcţia de PRIMAR!

Publicată de Dana Tufeanu pe Marţi, 22 septembrie 2020