Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale O adolescentă de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl ei: „Sunt un copil, nu sunt iubita ta”

O adolescentă de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl ei: „Sunt un copil, nu sunt iubita ta”

Un articol de: Catinca Giosanu - 24 Sep 2020, 16:01
O adolescentă de 13 ani a fost abuzată sexual de tatăl ei: „Sunt un copil, nu sunt iubita ta” Foto: pixabay.com Știri Locale

O copilă de numai 13 ani din Ploiești a fost abuzată sexual de tatăl ei. Procurorii au pus mâna pe probe concludente în acest caz, după ce fetița și-a făcut curaj să-și înfunte părintele, care a fost prins printr-o convorbire telefonică.

Maria, căci așa se numește adolescenta violată de către părintele ei, avea doar 13 ani în momentul în care a fost abuzată sexual de tatăl ei. Cel mai probabil, tragicul incident a avut loc pentru că mama fetei este plecată la muncă în străinătatea, ea locuind împreună cu tatăl.

După multe luni de chin, copila și-a luat inima în dinți și i-a povestit chinurile la care a supus-o propriul tată mamei ei, care se afla la muncă în Spania. Speriată de ce a auzit de la fiica ei, femeia a alertat îndată autoritățile române pentru a lua măsuri. Prin urmare, procurorii au pus la cale un plan cu victima bărbatului.

 

 

Procurorii l-au prins printr-o convorbire telefonică

 

 

Organele de poliție au decis să pună la cale un flagrant pentru a-l prinde pe tatăl fetiței în timpul unei convorbiri telefonice cu fiica sa. Astfel, în momentul în care tatăl Mariei a încercat să îi facă avansuri fiicei lui, copila și-a făcut curaj și și-a înfruntat tatăl pentru ultima oară, intrând în jocul lui.

“Promite-mi că nu mai te dezbraci, că nu mai te urci peste mine”, îi cere fata tatălui ei, la telefon.Ce tragedie! Nouă persoane AU MURIT după ce au MÂNCAT acest PREPARAT! NU există antidot pentru asta

“Nu mai vin nici la tine-n dormitor”, îi promite bărbatul.

Discuția dintre cei doi a reprezentat cea mai importantă probă în dosarul tatălui care și-a agresat sexual fiica minoră.

 

 

Bărbatul a fost condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni de închisoare

 

 

În momentul de față bărbatul se află în arestul poliției.

În primele zile de când a fost arestat, bărbatul în vârstă de 34 de ani susținea că fiica lui minte cu privire la cele întâmplate. Tatăl spunea că aceasta și-ar fi pierdut vrginitatea cu iubitul ei. Cu toate acestea, examinarea medico-legală la care a fost supusă Maria la o zi după aflarea abuzurilor demonstrează contrariul.

În cele din urmă, bărbatul ar fi recunsocut faptele, însă după foarte scurt timp, s-a răzgândit.

Pe de altă parte, organele de poliție susțin că fetița spune pe deplin adevărul deoarece a oferit detalii halucinante legate de abuzurile la care a fost supusă, detalii pe care nu le-ar fi știut dacă nu le trăia.

Curtea de Apel Ploieşti l-a condamnat definitiv pe tatăl Mariei la 7 ani și 8 luni de închisoare. El a fost obligat să-i plătească fetei 30.000 de euro daune morale. Mai mult decât atât, instanţa i-a interzis ca, timp de 3 ani după executarea pedepsei, să comunice cu victima sau să-şi exercite drepturile părinteşti.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Ploiesti,   Spania,   minore abuzate