Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale O pensionară din Galați a primit șuruburi și cuie în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei (VIDEO)

O pensionară din Galați a primit șuruburi și cuie în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 13 Ian 2021, 13:11
O pensionară din Galați a primit șuruburi și cuie în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei (VIDEO) Foto: Monitorul de Galați Știri Locale

O pensionară din Galați a vrut să-i dăruiască fiicei sale un telefon de aproape 7.000 de lei. Ea l-a cumpărat în rate de la un magazin dintr-o rețea națională și a așteptat curierul cu produsul. Când a ajuns, nepotul a vrut să imortalizeze momentul desfacerii coletului. A constatat atunci că în loc de telefon erau cuie și șuruburi. 

 

Galați: Cuie și șuruburi în locul unui telefon de aproape 7.000 de lei

 

O femeie de 64 de ani din Galați a vrut să-i facă o surpriză fiicei sale: să-i cumpere un telefon. A mers într-un magazin ce face parte dintr-o rețea națională și a încheiat un contract pentru plata în rate a unui telefon în valoare de 6.700 de lei. Apoi a mers acasă și a așteptat coletul.

Când pachetul a venit, nepotul a fost cel care l-a deschis. Copilul a vrut să imortalizeze momentul, așa că a filmat chiar când desfăcea coletul. Și când constata că în loc de telefon erau șuruburi și cuie.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Sursă Video: Monitorul de Galați

„Am fost în magazin, fizic, am făcut actele, am făcut tot, urma ca după câteva zile să primim telefonul. A venit curierul la uşă, i-a dat telefonul, cutia, a intrat în casă curierul, a plecat şi când să desfacă cutia, ce a găsit în cutie? A găsit şuruburi, nituri, cuişoare. Telefonul costă 6.700 lei. Nepotul meu filma, a vrut să urce imaginile pe internet şi chiar a spus că am luat ţeapă”, a povestit păgubita Elena P., pentru Monitorul de Galați.Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Societatea de distribuţie şi cea de curierat au spus că nu au nicio legătură cu situația, așa că păgubita a mers la poliție.

„Sesizarea persoanei în cauză a fost înregistrată la Secţia 2 Poliţie Galaţi. În baza acesteia, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune“, a declarat comisarul-şef Gabriela Costin, de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Galați.

Poliţiştii speră să poată da de urma telefonului furat.
 

Citeşte mai multe despre:   suruburi,   cuie,   telefon,   inselaciune,   inselaciune Galati