Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale O ursoaică flămândă și puii ei din Munții Bucegi au intrat peste un grup de turiști în cort. Ce a urmat însă întrece orice așteptare (VIDEO)

O ursoaică flămândă și puii ei din Munții Bucegi au intrat peste un grup de turiști în cort. Ce a urmat însă întrece orice așteptare (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 01 Sep 2020, 23:46
O ursoaică flămândă și puii ei din Munții Bucegi au intrat peste un grup de turiști în cort. Ce a urmat însă întrece orice așteptare (VIDEO) Știri Locale

O ursoaică aflată în căutare de hrană a sfâșiat un cort în Munții Bucegi. Evenimentul a fost filmar iar imaginile au ajuns rapid virale în mediul online.

Femela înfometată a năvălit peste turiștii din Bucegi, scrie News.ro. La scurt timp după sosirea acesteia au venit și puii ei, la rândul lor înfometați. Animalul ar fi fost atras de mirosul de grătar, pe care turiștii îl pregătiseră cu o zi înainte. Aceștia povestesc că au aruncat rămășițele, iar mâncare nu a fost depozitată în cort, ci într-un rucsac agățat într-un copac situat la distanță.

Femela însă a năvălit în cort fiind convinsă că rucsacul se află acolo. Turiștii au filmat intâmplarea, iar imaginile au ajuns virale. Filmulețul a fost de Horia Petroveanu pe Facebook în cursul zilei de marți. În imagini se vede cum turiștii nu au avut treabă cu turiștii, ci cu alimentele pe care aceștia le preparaseră. Mai exact cu un rucsac, pentru care a și sfâșiat cortul.

Pe filmare se vede cum femela nu este speriată nici de câinele ce latră de zor lângă ea și nici de turiștii care o filmează. Mai mult decât atât, la un moment dat, ursoaica se apropie de cățel, vizibil deranjată de lătratul și manifestările lui. Femela a sfâșiat cortul în bucățele și a scos un rucsac, iar turiștii se aud cum îi spun „Băi nu îl rupe și pe ăsta, te rog frumos!”.