Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Pandemia închide restaurantele și cafenele din Vama Veche și 2 Mai. Activităţile culturale au fost interzise

Pandemia închide restaurantele și cafenele din Vama Veche și 2 Mai. Activităţile culturale au fost interzise

Un articol de: Beatris Ionita - 29 Sep 2020, 23:41
Pandemia închide restaurantele și cafenele din Vama Veche și 2 Mai. Activităţile culturale au fost interzise Foto; Facebook Știri Locale

Restaurantele și cafenele din Vama Veche și 2 Mai s-au închis, iar activităţile culturale au fost interzise, a anunțat Prefectura Constanţa, marţi seara, printr-un comunicat de presă.

Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa din data de 29 septembrie, din cauza creșterii alarmante a numărului de cazuri de infecatre cu CVID-19 și vizează operatorii ecomonici de pe raza comunelor Limanu şi Fântânele. Comuna Limanu este formata din satele 2 Mai, Vama Veche, Hagieni si Limanu. De asemenea, s-a aprobat redeschiderea restaurantelor, cafenelelor, reluarea activităţilor culturale în comuna Cuza Voda după ce cazurile de COVID-19 au scăzut în localitate.

Se suspendă activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor, de tip restaurante şi cafenele, în interiorul clădirilor (inclusiv hoteluri, pensiuni, alte unităţi de cazare, cu excepţia clienţilor cazaţi în hoteluri/pensiuni), de pe raza localităţilor Limanu şi Fântânele. Se închide activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, de pe raza localităţilor Limanu şi Fântânele. Se interzic activităţile culturale în localităţile Limanu şi Fântânele”, a transmis Prefectura Constanţa.

În cele două comune s-a depăşit indicele de 1.5/1.000 de locuitorii, a ratei incidentei cumulate a cazurilor COVID-19.

 

Citeşte mai multe despre:   Vama Veche,   2 Mai,   Covid-19,   restrictii