Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Petrecere de majorat, spartă de polițiștii din Caraș-Severin

Petrecere de majorat, spartă de polițiștii din Caraș-Severin

Un articol de: Laura Vasile - 24 Oct 2020, 20:01
Petrecere de majorat, spartă de polițiștii din Caraș-Severin Știri Locale

O petrecere de majorat, la care participau 28 de persoane, a fost spartă de polițiștii din Caraș-Severin. Oamenii legii au descins într-o curte din localitatea Bolvasnița și au dat amenzi celor prezenți. 

„Organizatorii evenimentului au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr.55 din 2020. În total au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19”, transmite IPJ Caraș-Severin

Oraganizarea de petreceri, interzisă

În această perioadă, evenimentele private organizate în spaţii închise sau deschise în saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele sau săli/corturi de evenimente sunt interzise, potrivit Hotarârii de Guvern cu nr. 856 din 2020, publicată pe 14 octombrie în Monitorul Oficial.

„Se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente; se interzice organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente”, prevede actul normativ.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Caraș-Severin,   majorat