Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale S-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în Brașov. Au uitat de orice regulă (FOTO)

S-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în Brașov. Au uitat de orice regulă (FOTO)

Un articol de: Laura Vasile - 22 Oct 2020, 12:49
S-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în Brașov. Au uitat de orice regulă (FOTO) Foto: My Tex Știri Locale

Brașovenii au uitat de orice pandemie și s-au călcat în picioare la deschiderea unui nou mall în oraș. Oamenii au stat mai întâi la coadă pe mai multe rânduri, după care în interior au uitat de distanțare fizică și orice normă de protecție. 

Asta în ciuda faptului că prefectul Brașovului a făcut un apel către populație să nu se înghesuie la deschidere și că mall-ul va fi acolo și poimâine și săptămâna viitoare. Însă, din păcate, nu l-a ascultat nimeni. 

Foto: transilvania365.ro

Reamintim că de miercuri, în judeţul Braşov, au fost adoptate noi măsuri din cauza numărului mare de cazuri de COVID. Brașovenii sunt obligați să poarte mască de protecţie în toate spaţiile publice închise sau deschise, iar organizarea de evenimente private, a circulaţiei în grupuri pietonale mai mari de şase persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri sunt interzise.


Foto: transilvania365.ro

Citeşte mai multe despre:   Stiri Brasov,   AFI Brasov