Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Suceava: O polițistă a trezit un cartier întreg cu indicațiile prin megafon pentru colegul care spăla mașina. Spălătoria fusese amendată fix pentru zgomotul ridicat (VIDEO)

Suceava: O polițistă a trezit un cartier întreg cu indicațiile prin megafon pentru colegul care spăla mașina. Spălătoria fusese amendată fix pentru zgomotul ridicat (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 11 Feb 2021, 08:45
Suceava: O polițistă a trezit un cartier întreg cu indicațiile prin megafon pentru colegul care spăla mașina. Spălătoria fusese amendată fix pentru zgomotul ridicat (VIDEO) Captură Video - ȘtiriSuceava / Youtube Știri Locale

Liniștea unor suceveni a fost perturbată în creierii nopții chiar de doi polițiști care și-au dat indicații zgomotoase, prin megafon, despre cum să spele mașina de serviciu. Ei se aflau în incinta unei spălătorii auto ce a fost amendată fix pentru nivelul ridicat de zgomot.

 

Suceveni deranjați de doi polițiști gălăgioși

 

Totul s-a întâmplat în zona Gheorghe Doja din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, notează stirisuceava.net. Doi polițiști s-au apucat să-și spele mașina de serviciu la o spălătorie auto fix la 01.00 noaptea. 

Unul dintre ei a stropit autospeciala cu jetul de apă, în timp ce colega de patrulă, aflată în mașină, îi dădea indicații prin megafon: „Mai ai mult de dat acolo?”, „Parbriz!”, „Mochetele, mochetele!”, „Ai scăpat-o jos!”.

Suceava: O polițistă a trezit un cartier întreg cu indicațiile prin megafon pentru colegul care spăla mașina

Spălătoria non-stop a fost reclamată de mai multe ori chiar din cauza nivelului ridicat de zgomot, primind o amendă de 10.000 de lei, mai notează stirisuceava.net.

DSP Suceava a mai cerut firmei să ia măsuri pentru a reduce nivelul de zgomot.
 Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!