Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Timișoara: Doar două centre de vaccinare vor funcționa în prima zi a celei de-a doua etape

Timișoara: Doar două centre de vaccinare vor funcționa în prima zi a celei de-a doua etape

Un articol de: Raluca Tindeche - 14 Ian 2021, 21:10
Timișoara: Doar două centre de vaccinare vor funcționa în prima zi a celei de-a doua etape Foto: Inquam Photos / George Calin Știri Locale

În prima zi din a doua etapă de vaccinare, două centre de vaccinare împotriva COVID-19 vor funcţiona, la Timişoara, fiind unul la un mall din oraş şi cel de-al doilea la Spitalul CFR. 

”Lucrăm împreună cu Prefectura și Direcția Județeană de Sănătate Publică pentru deschiderea, în cel mai scurt timp, a tuturor centrelor de vaccinare.

Primăria Timișoara a pus la dispoziție, și cu ajutorul unor companii private, 17 spații destinate vaccinării, care reprezintă 11 centre de vaccinare întrucât mai multe spații se află în aceeași locație.

Deocamdată, Centrul Județean de Coordonare si Conducere a Interventiei (CJCCI) ne-a solicitat alocarea a 2 centre pentru vaccinare. Continuăm amenajarea celorlalte și le punem la dispoziție etapizat pe măsură ce ni se cere.

Acele primele 2 centre vor funcționa la Iulius Town și la Spitalul CFR. La Iulius Town vaccinarea va fi realizată de echipe mixte de cadre medicale de la Spitalele Municipal și Louis Țurcanu din subordinea Primăriei. Le mulțumesc!

Înscrierea se face pe platforma naţională https://vaccinare-covid.gov.ro/ începând de vineri, 15 ianuarie, ora 15.'', a precizat Dominic Fritz, primarul Timișoarei. 

Primăria Timişoara a anunţat că în municipiu vor fi funcţionale 17 centre de vaccinare, unele vor fi în clădiri private, altele în clădiri care aparţin de primărie. 

 

Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Citeşte mai multe despre:   Stiri Timisoara,   campania de vaccinare