Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Timișoara: Pacienții cu Covid-19 vor beneficia de 120 de locuri noi datorită containerelor de la spitalul de campanie

Timișoara: Pacienții cu Covid-19 vor beneficia de 120 de locuri noi datorită containerelor de la spitalul de campanie

Un articol de: Raluca Tindeche - 21 Oct 2020, 21:06
Timișoara: Pacienții cu Covid-19 vor beneficia de 120 de locuri noi datorită containerelor de la spitalul de campanie foto: Hepta.ro / Bestimage / ELYxandro Cegarra / Panoramic / Știri Locale

La Timișoara, pacienții cu Covid-19 vor beneficia de încă 120 de locuri. De asemenea, în locul corturilor de campanie se vor afla 131 de construcţii modulare. 

”Sistemul medical modular de izolare şi tratament care funcţionează ca secţie externă de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă Dr. Victor Popescu Timişoara va intra într-o perioadă de reamenajare a facilităţii prin înlocuirea corturilor cu containere şi refacerea infrastructurii utilităţilor.

Această măsură este necesară pentru asigurarea confortului pacienţilor prin condiţii superioare de cazare dar şi efectuarea actului medical în condiţii optime pe perioada sezonului rece”, potrivit reprezentanţilor Spitalului Militar, citat de News.ro. 

Construcțiile modulare vor avea spaţii de cazare, grupuri sanitare, holuri şi o zonă administrativă şi de cabinete medicale.

Potrivit DSP Timiş, miercuri, la Spitalul de Campanie de pe Stadionul CFR erau internaţi 23 de bolnavi infectaţi cu coronavirus.

Citeşte mai multe despre:   timisoara,   spital