Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Știri Locale Un câine a fost salvat dintr-un incendiu în Sălaj. Mai mulți bărbați au ajutat patrupedul ținut în lanț, chiar lână locuința în flăcări (VIDEO)

Un câine a fost salvat dintr-un incendiu în Sălaj. Mai mulți bărbați au ajutat patrupedul ținut în lanț, chiar lână locuința în flăcări (VIDEO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 15 Oct 2020, 13:22
Un câine a fost salvat dintr-un incendiu în Sălaj. Mai mulți bărbați au ajutat patrupedul ținut în lanț, chiar lână locuința în flăcări (VIDEO) FOTO: Sportulsalajean.ro Știri Locale

Un patruped ținut în lanț, într-o gospodărie din Sălaj a fost salvat în ultima clipa de vecinii stăpânilor săi. Casa și anexele din curte au fost cuprinse de flăcări, iar acestea s-au extins rapid și la cușca lângă care animalul era ținut în lanț.

Fără să stea prea mult pe gânduri, mai mulți bărbați au sărit gardul în curtea vecinilor și au eliberat cățelul, salvându-l astfel din incendiu. Salvatorul patrupedului este un bărbat angajat la o spălătorie aflată la ieşirea din satul Borla, Florin Porumb, poreclit “Pemi”, scrie Sportulsălăjean.ro.

Ajutat un coleg, bărbatul a sărit în curte și a salvat patrupedul. „Îi stiu pe proprietari, dar şi pe câine – un câine mare, fioros, de care orice om din sat se speria. De data aceasta, însă, câinele era blând, foarte blând. Era speriat la maxim, avea spume la gură, iar din blana lui ieşea deja fum. În timp ce îl eliberam din zgardă am suferit şi eu unele arsuri pe mâini. Nu a contat asta, chiar mi-a fost milă de bietul animal”, a declarat bărbatul cunoscut drept Pemi, pentru sursa citată anterior.