Un craiovean a pus la vânzare un tun din Al Doilea Război Mondial. Câți bani a cerut pe el, într-un anunț pe Facebook (FOTO)

Un craiovean a pus la vânzare un tun din Al Doilea Război Mondial. Câți bani a cerut pe el, într-un anunț pe Facebook (FOTO)
FOTO: Digi 24

Un craiovean a stârnit interesul dar și amuzamentul, după ce a anunțat pe un grup de Facebook că vine un tun din Al Doilea Război Mondial. El a ținut să precizeze că tunul are „cauciucuri noi” și a anunțat și prețul pentru care este dispus să renunțe la bunul său.

Bărbatul a adăugat și o serie de fotografii cu arma, despre care susține că este din Al Doilea Război Mondial și pe care cere nici mai mult și nici mai puțin de 3.000 de euro. „Tun cu ghiulele din al 2’lea război mondial 3000Euro cu transport”, a scris bărbatul din Craiova pe Facebook, potrivit Digi 24.

Anunțul bărbatului a stârnit amuzamentul și glumele internauților. O serie de persoane au comentat rapid la anunțul bărbatului, stârnit râsete pe celebra rețea socială. „Dai la schimb? Puțin folosit in irak”, a întrenat unul dintre internauți, căruia autorul postării i-a răspuns rapid „al meu are cauciucuri noi”.

Deși au existat multe glume în mediul online, pe seama postării bărbatului, mai multe persoane l-ar fi avertizat, potrivit sursei citate, că ar urma să aibă și probleme serioase cu poliția. Totuși, în 24 de ore de la debutul postării, craioveanul ar fi revenit cu un update în care a anunțat că tunul a fost vândut.

FOTO: Digi24.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe