Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Un pont pe zi Incident șocant într-o agenție de pariuri: O angajată a fost bătută de un bărbat căruia i-a cerut să nu arunce gunoiul în acel loc (VIDEO)

Incident șocant într-o agenție de pariuri: O angajată a fost bătută de un bărbat căruia i-a cerut să nu arunce gunoiul în acel loc (VIDEO)

Un articol de: - 25 Iul 2016, 15:34
Incident șocant într-o agenție de pariuri: O angajată a fost bătută de un bărbat căruia i-a cerut să nu arunce gunoiul în acel loc (VIDEO) Un pont pe zi

Pe imaginile se poate observa cum o angajată a unui operator de pariuri sportive îi atrage atenţia unui client să nu arunce gunoiul la coşul folosit de fumători, informează B1TV. Are loc un scurt schimb de replici.

Finalul însă e complet neaşteptat. Bărbatul reacţionează într-un mod uluitor. Uită de orice maniere şi începe să o lovească cu piciorul în cap pe femeie. Nu contează că totul se întâmplă sub privirile şocate ale unei alte angajate. Agresorul îşi trage victima de picior, o scoate în afara localului şi o loveşte cu bestialitate cu picioarele şi pumnii în cap.

Într-un final, bărbatul este tras de mână şi ridicat cu greu de pe femeia care abia mai mişcă.

În mod uluitor, în ciuda acestor dovezi, pe surse poliţiştii i-au recomandat femeii să cadă la învoială cu agresorul. Mai ales că victima nu avea zilele de spitalizare necesare pentru a obţine condamnarea bătăuşul

Incident șocant într-o agenție de jocuri de noroc: O angajată a fost bătută de un bărbat căruia i-a cerut să nu arunce gunoiul în acel loc

Victima, pe numele ei Cristina Enciu, a intervenit telefonic în cadrul știrilor B1TV. "Dumneavoastră aici ați văzut doar punctul culminant, el a ajuns cu 10 minute înainte având în mână o pungă cu gunoi menajer, l-am rugat frumos să nu îl arunce acolo deoarece este scrumieră destinată clienților, a reacționat foarte urât, a vărsat un pahar de cafea peste mucurile de țigară dumneavoastra aici ati vazut doar punctul culminant, el a ajuns cu 10 minute in urma cu gunoi menajer, l-am rugat sa nu il arunce, a reactionat foarte urat, a luat paharul de cafea peste tigari, și a spus într-un limbaj obscen că așa vrea el să facă și să vedem ce pot să fac" a precizat femeia.

Femeia a spus că a fost chemat BGS-ul dar nu mai aveau ce să facă deoarece tot incidentul a durat 40 de secunde, și ea însăși avea o altă imagine despre incident și a văzut exact felul în care a fost lovită de bărbat.

Cristina Enciu a mai că i s-a recomandat să se împace cu agresorul contra unei sume de bani deoarece este greu să ajungă în proces pentru că nu a stat internată în spital, dar că ea va merge mai departe cu plângerea la poliție.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Citeşte mai multe despre:   violenta