Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Unșpe metri Unșpe Metri. Radu Banciu: Scăpăm de comentarii jenante, în curând, meciurile se vor vedea doar pe internet (VIDEO)

Unșpe Metri. Radu Banciu: Scăpăm de comentarii jenante, în curând, meciurile se vor vedea doar pe internet (VIDEO)

Un articol de: - 27 Sep 2017, 11:09
Unșpe Metri. Radu Banciu: Scăpăm de comentarii jenante, în curând, meciurile se vor vedea doar pe internet (VIDEO) Unșpe metri

Radu Banciu și Dan Bâra au vorbit în ediția de marți a emisiunii Unșpe Metri despre felul în care sunt televizate în România meciurile din campionatele importante de fotbal din Europa.

O problemă privind acest lucru a fost faptul că în acest sezon, după mult timp, Bundesliga nu mai este televizată în România, dar Radu Banciu a prezentat în cadrul emisiunii o aplicație prin intermediul căreia iubitorii fotbalului pot urmări meciurile din Germania.

În opinia celor doi realizatori B1TV viitorul fotbalului va sta în transmisiile meciurile doar pe internet, iar în acest context Radu Banciu a subliniat că astfel vom scăpa de comentariile jenante pe care le întâlnim în prezent la unele meciuri și televiziuni.

Prima parte a emisiunii Unșpe Metri

A doua parte a emisiunii Unșpe Metri

A treia parte a emisiunii Unșpe Metri

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Banciu,   dan bara,   meci de fotbal live